I’ve worn down all my boots

Världens världs bästa pappi fyller så har precis varit ute och käkat. all my love to you paps!!!

Annars har jag varit på stan fikat fixat lite och KOLLAT PÅ RESOR MED TJEJERNA det pirrar verkligen!!

A big nono är att jag inte har packat än åker ju imorgen så jävla typiskt mig. hatar att vara typisk men det här är så jäkla typikt mig, har inte ens packat upp sen jag kom hem från USA i julas............



Saknar Ryan från Jamaica.. Han kanska kan bli min pojkvän ne just fan han bor ju i Kanada (intääärnt) lite falskt leende osååå

uäck

mår illa. spy? nä.

hej hej HALLÅ

HALLÅ DÄR. har raggat på gymmet hela kvällen...
.men han då?
-jo men han ser ju trevlig och jordnära ut.
HAH bästa sätter att få ligg, vara sexig på gymmet, ha ju nya byxor som jag får snygg stjäärt.

nattiiiiii

.

Två timmars lunch är inte helt fel..... hungrig som alltid..... mat..... ellen....pusss.....

Spång 18

Hanna 18 jordsnurr det firar jag med lite bilder. har skrattat hysteriskt i en timma att gamla bilder, så tillåt mig att skratta HAHA






från 07/08

Running away from the streets we knew

Är så jävla irriterad på folk som tror att de är bättre än alla andra, som tror att de har övertag på alla andra. men snälla du kom ner på jorden gubben. du är precis lika liten som oss andra om inte ännu mindre.

så där nu fick jag skriva av mig lite, den här jäkla bloggen är lite som terapi för mig. Nu väntas det inpackning mat och dusch sååå fint.


regnperiod

kollade lite på smhi och det ser ju inte ljust ut. vi åker till kenya på torsdag och regnperioden verkar hålla i sig...
så här verkar det se ut under 10 dagar i kenya och hawaii sweeeeeet.

gud har verkligen inte varit med mig under
 mina två senaste resor, miami 10 grader och nu kenya regnperiod. måste be till buddha varje kväll framöver.

det blåa är alltså antal mm regn inder ett dygn

I won't be anyone's excuse to cry

amaaaagaaad vilken seg dag har gått som en extremt sliten zoombie delvis för att jag inte sovit ifatt de timmarna jag missade i lördags och dels för att jag försov mig. vaknade liksom 07,35, fukosten var ju verkligen bara att glömma. Sen hade vi det där talet om vem jag kommer vara om 15 år gick helt ok! men tea och mimsan fick mig på något sätt på bättre humör 

nu blire plugg och teve orkar verkligen inte men vad gör man inte...




I'mma let you be the captain

jävligt fräsh dag kan jag tycka. skrivit klart mitt engelska tal. kaffe godis mango oså ni vet sen en pizza på de. återkommer om det tänkte jag.

Kollade på hockey nyss lhc-frölla, 3-2 wey wey. höll på att få psykbryt foh sho.



And I did it again

Fy helvete vilken jävla natt. herre min jesus säger jag bara.

hade lagmiddag på harrys och alla va jättefina. det bjöds på god mat, trevligt sällskap och lite priser. efter middagen begav vi oss till lillfot och gick påt lite om man säger. stannade inte så länge utan gick till filip istället.

allt va trevligt till börjar tills vi skulle gangbanga...... då skulle jag och malin hoppa på sofia samtidigt-------------------> gick inte alls bra---------------------> malin flyger in i en bordskant-------------------> malin ligger på golvet och är medvetslös------------------> jag drar till henne på käften så hon vaknar----------> lyfter på huvudet--------> BLOD ÖVERALLT!!!!!-------------> jag får panig och sprenger runt som en gnu-------------> ambulans eller inte?

Slutade iallafall bra sen men det kanske måste sys. gälen natt var väl i säng vid fem somnade kanske vid sex och vaknade vid nio pigg som en mört. WHAT TO DO?? plugga? nä?

bilds:












fredagen

Myspys fredag med mina finisar. jo vi skulle ju fira mig så pappa lagade mat och vi åt, så det ska va liksom. så kvällen bestod av god mat lite presenter och helt jäkla sjukt fina tjejer. slutade med att josefine och jag satt själva kvar åt chirre, dirre och roade oss med sjuka sms. tack alla!!!!!!


lite bilder med min nya kamera blev det med. fejnt då.






hurry

hinner baskemig inte blögga¨. typiskt bloggare. ha en trevlig lördag

School

Sitter i skolan och har geografi, gör inte mycket nytta alls egentligen men vad är min kunskap om coloradofloden om hundra år som josefine skulle sagt. 
I kväll blir nog trevligt om alla bara slutar hålla på och krångla.. kommer sluta med att jag får sitta själv för att fira mig heheh. näråå men lite trist när man lägger ner tid på att fixa saker.

nu måste jag jobba lite pussss

hard work

har precis tagit en liten kafferast hehe maxade vuxenpoäng till mig känner jag. tre råsnygga theher kom in och hälsade på och jag bjöd på våfflor. våffeldagen borde man ha oftare! puss babes. nu ska jag återgå till mitt arbete som receptionist och göra lite nytta. utgår 21,00 hej hejhejhej!!!!

.....

ska iväg och jobba måste bara fräscha till mig lite, inte ok att se ut som jag gör. ses.



det är ok att att du är här om natten

fyller ju trots allt år... det är den repligen jag har kört med hela dagen, känner ju att man får passa på liksom. det här är ju en av de bästa b-days jag haft faktiskt, rätt experienced trots allt. helnöjd med alla presenter, ok en sked kanske inte är nått superkul för en sjuttonåring men va fan. lev i nuet, fuck future, glöm dina bekymmer imorgon kommer nya är ju men religion just nu.

min kväll i bilder.


spirusen, störd hund





när jag blir oldie vill jag ha en lika vild man som moffa, gud vad kul man skulle kunna ha synd att han inte har en lika rolig tant.

forgot

glömde fick ju en plasttulpan av jocob med!!!

b-day girl

ja må hon le.... vilken go dag! jag tycker att jag är värd att fylla år fler gånger per år än alla andra heh. började med väckning 07,15. Fick en macka och en halv kladdkaka med jordgubbar hah, mätt blev jag iallafall. fick kamera(!) ett par skor som jag kollat på i evigheter, halsband, joggingtights, bh, ac/dc tisha och lite så. 

sen blev det fys på handbollsgymmet, höll på att spy bokstavligt talat. tack för alla fina samtal, sms och gratulationer! 

typ bästa frukosten azz
 

 

hey kiddo

fan nervös är som ett litet barn. sjutton inget märkvärdigt men erik ringde nyss och frågade vad jag ville ha. no idea. bra framförhållning på den killen förresten, han fick säkert reda på att jag fyllde genom facebook. hehe typiskt han azz.

önskar att jag får så här stora pattar i fördelsedagspresent


johanni pusen
cool

I've gotta say what I feel before I grow older

hello finis. precis kommit hem från stan, motalacity är grejer ni! har bara letat efter klänningar åt sofia, käkan på meddan och diskuterat killar som vanligt. nä men han funkar liksom inte osv. kräsna tjejer. hämtade ut mina joggings osåå.

jo kolla nu jag vill bara komma till grejen. jag fyller sjutton imorgon, ångeeest. jag vill ju inte bli äldre alla blir så gamla. rullator ångåst, varje dag går jag närmare döden. fååår ju inte tänka så, låter helt sjukt men kan inte låta bli. måste uppfylla mina mål mina projekt oså IKVÄLL fint.


.

fick precis ett jävla samanbrott. tårna bara sprutade och det hela handlade om en jävla förbannad hår inpackning. typiskt tjejer. inte friskt

egentligen vill jag:
skrika
duscha alldeles för länge
gå tillborgmästarn
slåss
gråta ännu mer

fy helvete är så jävla förbannad men ska gå ner och säga förlåt till världens bästa mamma

bad me

får inte mycket gjort här men har roligare saker i tankenän att plugga. sitter och planerar lite om fredagen för det är ju så att jag fyller år på onsdag och det måste ju firas på ett eller annat sätt. snart börjar halvåtta hos mig, lite inspiration maybe. jan dillner skona mig!! 

freaky monday

hatar måndagar blaaabla bla. måste plugga ärslet av mig. men jag har tagit en pause, jag och mina pauser azz. love to the people känner jag. jävligt nice skulle det va azz. men jag tycker att det är jävligt rock n roll att vara ensam. jag och bengan som jag skulle sagt om jag va full och tyckte det var ensamt att sova ensam.

idrottsprov imorgon, jävligt fint.


bilder från söndagshänget

köm igen kömpis

förbaskat ont i käken, no idea vad jag har gjort, men det är smällar man får ta. nu sitter jag och väntar på att josé ska ta tag i sitt liv och möta mig för att sedan hålla fast vid traditionerna och bege oss mot söndagshaket med stort D. c'ya babycakes


Get your party on

vilken jävla dag jag hade igår. började med att köra match mot vadstena vann tillslut med två mål, jag spelade inget vidare. sen var jag på dåligt humör. saker som skulle fixas kunde helt plötsligt inte fixas. stress stress. klackade hem till josefine, okej okej jag fick skjuts. sen blev det ett jävla härj med att fixa skjuts ut till ekenäs. pappa ställde upp tillslut. fick vänta sen kommer en skåpbil och hämtar upp oss(?) hoppar upp där.
de kör som galningar och vi skriker.

tim och bajen hämtade oss så snällt. vid tio kom vi till andra festen träffade gamla kompisar som jag inte festat med på evigheter. hur trevligt som helst. slutade med med eller utan häng vid tre tiden med massa jävla äckliga gubbar. jag som inte kan hålla käft när dom glor och kommer med massa påståenden. men baguetten satt fint som alltid.

hemma vid tre någon gång vägrade sova. åt godis och drack påskmust. fint hehe

hittade två bilder på mobilen från vår lilla biltur , en "nära döden upplevelse".


höla kömpis

fy tuwqn vägtar att sova tusingen  vad tråckigt kl 03,12 i want to party. om ni vill är det efterfest i min säng, give me a cqall heheh sköja. jag och bengan trivs bra själva


I know you want to be here so you just let go,

måste äta frukost. kanske ska göra våfflor hihih ? så mycket energi i kroppen i dag det måste festas bort! så vi hoppas på det.

jag vet satt alla älskar cambilder men snart är det slut på det, kanske på onsdag kanske?



my man

helmysig kväll igår hos johansons med barn spel och god mat, lite så ska det låta och lets dance. blev en tidig kväll för mig måste ju tagga till dagen hemma match mot stollestan. kan bli sista dammatchen för den här säsongen!

Efter matchen hoppas jag på fest, gälet taggad på det med! Synd bara att lisen pömms åker vet inte riktigt hur jag ska fixa tre veckor utan tjejen!

fredag

inte ok att lisa åker till thailand och jag kommer inte träffa henne på tre veckor. jävlig inte ok. fän

matten gick inte heller nått bra hej!

why panic

min dator håller på att balla ur, jag har blivit erbjuden en trekant, jag har inte pluggat, jag är genom förkyld så tårarna bara sprutar, min mat och sov klocka är paj, jag har ej aktiverat mitt bankkort.  

men fan jag dansar ändå!!!! för imorgon ere fredag. what to do?


shoemania

festaste problemet här, verkligen huge!!! jag har blivit dö kär i ett par jävla skor helvete. inte så speciella men enkla och enligt mig når de perfektion! bara 399 spänn på nelly,helt ok. problemet är att dom verkar vara slut. ska maila dom nu och kolla om de får in dem igen. praying to god!!

snart blir det donalds med kömpisar, typ som vår söndags tradition fast på en torsdag vardagslyx!! hehe intärnt som fan.

hittade dem på agnelicious.devote.se



var fan är lisa??

Don't sit there judging me

tänkte berätta lite om igår (när jag egentligen borde plugga. jävla azz). började med melodifestivalen i sporthallen , ganska underhållande! sen hoppade jag på 302 hem. aldrig sett en sån full buss kan ju fan inte vara lagligt! en jävla grinig unge fick panik och sa att han skulle spara ut dörren om han inte fick komma ut. haha vilket härj! klockan fyra va det dags för massage på harmoni, hur skönt som helst! 

Efter det blev det panik i huset. ca 50 minuter på mig att duscha sminka och välja kläder och som dom flesta vet så är jag inte värlsbäst på att stressa men det gick till slut. Galan var jättetrevlig, något salta räkor kanske hah. 

sen blev det en slapp kväll hos josefine som va barnvakt.

nu matte matte matte. prov på tre eller fyra kapitel imorgon, fan fan fan.


bild från maj 08


GÄSTBLOGGNING

HEJSAN!  Okej inget namn kommer att nämnas här om vem som skriver.. förnufftigt eller hur? iaf, Ellen är på någon gala tydligen, kul för henne, jag har ingen aning om hur länge hon är där och vad hon ska göra efter men den partypinglan kanske drar till norrland eller vad som helst. Men till alla er bloggläsare, ni läser i en blogg ni är bloggläsare vare sig ni vill eller inte, bakom dataskärmarna ha ett kul liv..................... adios amigos, hasta luego, buenas noches ..


Elllenps "kvällsfitout"  ;
party jag





rebus : P.S I love you

Gu-etä Morge

helluu. en nyvaken ellen är aldrig fel.
har drömt så himla mycket inatt, så kul. vissa saker kan jag inte berätta här hehe. jag drömde bla att lisa klippte sig och färgade håret som hon faktiskt ska göra på riktigt. det blev skit fult och kort. vill ju inte skrämma dig eller så pömms det kommer säkert bli jättefint!

inte ofta jag hinner sitta vid datorn på morgonen men nu måste jag springa!
have a nice one

do you get a little kick out of being small-minded?

hängt på team sportia hela kvällen typ hehe. spartare you know (riktat mot mina två kära vänner lisen och josefine). inhandlade ett par joggingskor så nu ska det springas! mina fossingar mätte dom också och fick reda på att min höger fot är 6mm längre än den andra, tydligen rätt mycket. haha?

nu blir det att kolla på house eftersom helt plötsigt har alla kanaler slutat funka. jöbbigt.

Sovmorgon till tio imorgon,efter skolan blire massage sen gala. frågan är bara vad fan ska man ha på sig?

kulturell mångfalld

kulturell mångfalld. skrattar för mig själv. johanna sa det förut och jag tycker det är så himla bra. en annan bra sak är att ingen annan förstår vad det betyder.

ligger och kollar på sex and the city. samantha är ju bara för skön hehe. ska snart upp till stan med mamma ska försöka få henne att bjuda mig på fika.
c'ya later babycakes



hungrig tjej 93

gasen till spisen har tagit slut. pappa ej hemma. vi får svälta. pappa kom hem? typiskt att allt ska hända när pappa inte är hemma. jag är hungrig!!!!

pluggar inte. måste ju plugga. inte på tom mage hörrö.

UPD mamma och jag gav oss ut i mörkret och bytte gas. fy fan. tjejer är bäst nananaa. vem fan behöver killar?? feminist for life!!!! visa pattarna!!!! va? varför skrev jag så?  överlycklig för att jag får mat hehe. mat in my heart!!!

monday

gled hela vägen hem från skolan, satan i gatan vad halt det var!
kollade äntligen på diabilderna från spanien idag på spanskan. oerhört ointressant sista havtimmen handlade bara om berg, eller verg som rocio säger. hon är så söt!

förövrigt så höll jag på att få adhd-ryck på sista lektionen. orkar inte med massa omogna grejer så där på måndagens sista lektion.

träning snart och jag har inte ens kollat på satsdelarna som vi har prov på imorgon. sweet.

horstump

horstumpen och jag. eller tydligem är jag horstumpen... men iallafall företagsekonomin går inget vidare hehehehe. hejdå

vad äe det som luktar?? kan det vara lite navelsträng?



horstumpen och jag hehehehe

hej hej hej hej

bilder va det ja. sen drog min minsta kusin på två bast, anabel en ganska skön sköning. hon klämde på mitt bröst och såg jätteförvånad ut  -det där är ju ingen katt. jag tänkte där haar du en poäng!

jätttteroliga bilder för er hehehehe






lite arg bara

hittar inte kamerasladden. okej jag har inte letat.

nya brillz

sun in the sky, you know how I feel

sitter nu i raven(bilen) på väg hem efter en helskön helg med kussemys, mormormys, malmöhäng och teater på slagthuset. en välbehövlig helg helt enkelt. göddigt.

kommer lite bilder när jag kommer hem men nu vankas fyra timmars bilfärd. nice. hehe. nä


gone for the weekend

crap, självklart har jag och min klantröv glömt att packa. far ju till min favorit mormor imorgon. inte ok. får slänga ner allt i morgon bitti. not ok. har inte pluggat heller för den delen. helt ok. har ju trots allt jobbat. pengar före läxor.

i´m bad

sitter fortfarande här och busar. städa städa städaaa dåååå. inget kul. nä. måste ju. hej då.


Bengan hälsar hej. och jag gör ett försök till att se sur ut. för er som undrar.

jag får liksom ingen ordning som LW skulle sagt

Balle, nu måste man städa rummet också. dom säger typ så här med bestämd röst -om du ska någon stans utanför sverige i sommar så ska du fasen hålla rent i ditt rum och göra dina läxor. du är ju äcklig. alla dina te och kaffemuggar har ju för fan mögglat. jag baah HEHE.
Utomands ska jag. bara att lyda. hehe. hej.

annars har jag impulsköpt ett par heels. inte helt fel. nää. hehe. tyckte att jag var värd det efter denna helvetesvecka. glad tjej.

nu ska jag höja volymen. lyssna på lite iggy pop och känna mig allmänt nöjd. dammsugarn med.


jag var nere men uppe på fem

fortfarande på dåligt humör. vill bara att den här veckan ska ta slut men det ska bli skönt att komma bort i helgen även fast jag missar lisas fest. lite trist. ska bli så mysigt att träffa mormor och små kusinerna!

matchen gick väl heller inget vidare egentligen men men. nu har jag iallafall fina fötter efter att ha fått fotbehandling. hehe. natti natti kömpisar

my girlie girl

idag är ingen vanlig dag för idag är det lisas fördelsedag. hurra. hurra hurra.  så satte klockan på 05,30. vaknade 05.45. panik. slängde på mig kladerna. sprang genom hela stan. svettades som en jude. verkligen.

sen när lisa öppnade och vi började sjunga såg hon jätte arg ut. sen sprack allt och lisen, mitt yngsta barn, (morsan vettni, och jag är yngst heheheh) började stortjuta söten. sjutton hela år. inget lammkött där inte! men jag älskar henne iallafall.

sen har resten av dagen varit skit. tester på handbollen allt gick fint tills den där jävla brutalbänken. ush. har pms:at hela jävla dagen. men det är det jag brinner för som birgitta skulle sagt. alltså börjar på b och slutar på itta. sen ringermassör kärringen och säger att hon är sjuk. kärringjävel. sen har jag blivigt kallad billig hora. på skoj. men jävligt ofint.


tråkigt jävla inlägg men så blir det ibland



äkta morsa i pappas glasögon. jag kallar mig själ morsan hehe. mog1. hehe. nä. heheh. jag är yngst, efter fia. jag är lammgött i drygt två veckor till. jag i min lilla bubbla. helt ensam


tisdagen va

Sitter här och tänkter på vilken tråkig tisdag det har varit... fast ändå inte liksom. Började ju sämst iallafall. kom till skolqan åtta. sharp. (rätt ovanligt) sen sitter två personer på sp09ceii bänken och säger typ
-glömde du också att det var sovmogon?
och jag bara aaaaa (fast egentligen ville jag slänga mig på golvet och sparka i luften och gråta i en timme)

Sen fortsatte den på samma sätt. svänska. redovisning. ellen har inte pluggat ett dugg på sin. fint. nä.
mina humörsvängningar är helt enkelt inte att lika med idag. heheheheeheheheheheh

Sen drog jag en solning. egeentligen ganska ofint eftersom mina skinkor lyser ungefär som ett trafikljus lyser rött. sen har jag verkligen inte tålamod att glida runt i mitt egna svett i en kvart. nä.

Sen längtar jag rätt mycket till åhus så jag langar en bild på tre snygga handbollstjejer från en skön lagkväll


shock you like you won't believe,

Eyy. Precis kommit hem från träningen. Va inte med så mycket pga en liten sträckning i min axel, onödigt att riskera något när vi har match på onsdag azzzz.
Okey jag är babyface och har låg smärtgräns visssst.

Något som är jävligt fint är att det börjar faktiskt bli vår!!!! Stod ute i skjorta och frös inte ens, känns som en evighet sen. Alla blir helt galna när solen börjar komma fram, hur härligt som helst!

Nu blir det kinakäk och häng med min polare Jens Lapidus. typ som spöksnor

Ni får bara cambilder/mobilbilder/snodda bilder. men fyller ju faktiskt år snart.........
 

Dagens skönaste

Lisa drog en sådan där sköning som bara hon kan liksom. Tror ni förstår vad jag menar.

Öhhh vad heter stilla havet på engelska. måste ju typ vaa freez have? hehe

A
nnars har vi mest gått runt och citerat greveholms gänget -spöksnor

dags att ta tag i morgondagens redovisning i svenska på Aldrig Fucka Upp. Det är precis vad jag håller på att göra just nu hörs igen efter träningen.

Jag och mi amigo


intelligent input, darling

Så där nu är allt löst då, pratade väl egentligen inte så mycket men det behövdes liksom inte. Pratade mest om kvällen och så.

Satan i gatan vilken seg dag. Har gått runt i min egna värld som en sliten zombie.
Jullan skickade en 2hot4u bild men jag langarn ändååå

bitterfitta

Vill ju inte låta bitter eller så men vilken kuksöndag. inte ok, inte fint. vill dränka mina sorger i fett, cola och chips, glöm för fan inte dippen!!!!!!!!!1 gud vad det är synd om mig.

Mår ju inte som en gud precis

Vaknade 08.30 och mitt jävla huvud vägrar somna om. Min kropp skriker ÅNGEST som bara den, min fot värker och pannan svider efter timzors jävla pp.

Egentligen hade jag rätt trevligt. Spontant liksom. Sen gick det utför.. Sängen brakade och Tim vägrade inse att den var trasig vilket innebär att jag får psykbryt vilket innebär att vi började slåss. Där av min svidande panna.  Min fot hamnade under sängen där kanske fem pers satt. Gud så skönt, älskar smärta.
Kom väl hem runt fyra, efter vi hade stängt Meddan. 
Det här betyder att jag har fått fyraa timmars fucking sömn. En pms-kärring som jag är beroende av sin sömn fattar ni väl........  

Allt annat skit orkar jag inte ta upp här. Fy fan är så jävla förbannad, besviken, ledsen, trött på mig själv och många andra.. Så idag blir det försoningsmiddag på  Donalds. Mina bästa och jag. Helvete!!! Hatar sånnt här. Jag vill inte ha sånnt här jag vill ha en vanlig DonaldsSöndag. Känner inte igen mig själv just nu, det här är inte likt varken mig eller mina bästaste. Hoppas allt löser sig!

So many crossroads left behind

Heeeeey hej hejhejehehjejejejejejjejejeej.
Känner mig som en jäkla duracellkanin. Hur pepp som helst!! Så ikväll blir det förmodligen att slå klackarna i taket. Hoppas att tjejerna är på samma humör som jag men det är dom ju alltid! Vart vi ska?
Nä men det rer se som vi säger här.

Hunnit med att spela match också, vann ju så klart mot RP.


Nu kommer snart Sofia så får se hur det blir sen!

En lite halvkul bild på kompisen och mig.




Snodde bilden från min favorit Bus liseeeeen!


Friday

Helt underbart väder!
Teapluttan väckte mig i morse med scones, Gullan!

Annar är det ju rätt fint att det är helg, synd att klaga! Blir nog att hitta på nått med Sofia ikväll.

En fin film kommer här


an' yuh hit dat

Tjenna kexet. fy fan jag har nog slått rekord i duschen azzzz.  fy tusingen va fint det va!!! jo men jag kom på ett nytt sätt. man liksom ligger på golvet, blir ju så trött i benen annars. så nu luktar jag till och med lite göddigt och håret droppar inte smör.



Annars är jag nedrigt sugen på sol värme. Tänk er:

Legat i solen hela dagen.
Bränt sig bara en aning på näsan.
Fräknar.
Grilla.
Vänner.
Ett eller två glas vin för mycket.
En gitarr.
Allsång.
Nattbad.
Sand mellan tårna.
Sand i sängen så man inte kan sova.
Bus.

Vad säger ni kömpisar ? FINT
Inte
långt kvar till Kenya och faktiskt inte långt kvar tills vi tjejer sticker när man tänker efter.





lisas



Spångs




Spångs




tacobaby

Nu blir det att laga mat åt min fina lillasyster och Lulle.

Know you want to clone it

Fortfarande på ett finfint humör!!! Man får vara glad så länge det håller i sig. 

Men iallafall teatern gick bra jag hade papper men det gjorde inte så mycket och Josefine och Lisen kunde ju sina repliker! 

På handbollen i skolan hade vi rörlighets, styrke och snabbhetstester. Rörlighetstesterna gick väl helt OK, är ju inte världens vigaste. Gripen gick rätt bra och 20 meter gick jättebra, snabbast faktiskt hehe. Iallafall bland hanbollen. 

Happy happy girls. 


hej

Äntligen hemma för första gången idag.
Rätt rolig dag faktiskt! Vaknade ´med ett skit bra humör. Beror väl säkert på flera saker men vädret är nog en! Sen kom jag till skolan och dagen bestod mest av skratt. Dagens höjdpunkter va nog spanskan vais-verbet gick hem rätt hårt hos Josefine och mig, Lisa fattade inte. 
 
 Efter skolan åkte vi till stan för att få lite saker uträttade. När jag skulle ta ut pengar och stoppade in kortet började maskinen prata med mig hahahaa. Blev skapligt rädd men det var tydligen en kille som satt där bakom. 
 
Har hunnit med att jobba också. Efter jobbet kom oliver med det nya körkortet och hämtade mig för en fotbolls kväll hos Bajen. Helt OK kväll, flera sånna tack.



Spanska teater imorgon. Fint att jag inte har pluggat dååå

Firestarter

Har mediterat och druckit en köpp kaffe, det va fint. Hehe meditera jag är ju buddha liksom.

Glömde berätta om min körlektion. Jo kan ju bara säga att jag har lite problem med att köra så långsamt som läraren vill. Men vad ska jag säga, nä jag finner inga ord, så jag tar ett Peter citat. "Jag är en firestarter, jag gillar höga farter. Vad ska man göra åt det? Det måste varit mitt undermedvetna medans mitt över medvetna var och tog en kaffe. Ännu ett Peter citat, måste sluta... 
 
Annars gick det bra! Fick backa och parkera. Och sen är ju PG helt underbar!

Never cared for what they do

Precis hemkommen från skolan efter en hel skön dag och sitter (okej jag ligger) i soffan och kollar på Ellen DeGeneres Show. Nu sjunger John Mayer "who says" och jag känner typ "han kän väl bli min pojkvän" (jävligt intärnt , som allt annat i den här bloggen)
 Nää men det jag egentligen ville säga va att jag precis ringde och beställde massage. Fint. Så nästa onsdag så ska jag äntligen få lite sex.heh.

Här är något som är typ som sex.




So far away


Saknar min mormor något helt sjukt! Bilden är från min konfirmation maj 08. Hatar att hon ska bo långt åt helvete, i Trelleborg längst ner i Sverige. 
 Hon och jag passar så bra, kan prata om nästan allt. Mormor och jag. Min köttbullsmormor, min mormor som tog motorcykelkort och tatuerade sig efter hon fyllde 50. Snart kommer jag! 


puss på mig

En påminelse till mig själv:
Du behöver en fet smäll, rakt över käften, av olika anledningar.


Ganska magiskt, men tragiskt

Ja vad ska vi säga? Vi börjar med: Måndag. Bara jag hör ordet så vill jag dra täcket över huvudet. Men som varje måndag gjorde vi knappt ett dugg, Moyo och jag, hon är bra fin hon! 
 
 Nu sitter jag här på min plats, där jag hör hamma, där jag passar bäst helt enkelt: soffan. Har lyckats smälla i mig fem bullar som min älskade fina mamma bakade igår. Det va fint.heheeheheheheh.
Funtar på att lägga upp en 2hot4u film men vetifan så här kommer lite as najs cambilder från i lördags. Det är fint!









Älskar bara min cam, perfekt på tråkiga dagar.


RSS 2.0